Görme Engelli Yazar Halis Kuralay Sultanbeyli Kitap Fuarı'nda Okurlarıyla Buluştu

Halis Kuralay, Sultanbeyli Kitap Fuarı'nda engellilik farkındalığını artıran kitaplarını tanıttı.

Halis Kuralay, Sultanbeyli Kitap Fuarı'nda Okurlarıyla Buluştu

Görme engelli yazar Halis Kuralay, Sultanbeyli Kitap Fuarı'nda eserlerini tanıtmak üzere kitapseverlerle bir araya geldi. Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen 8. kitap fuarındaki imza gününde, okurlarıyla samimi bir buluşma gerçekleştirdi.

Engellilik Farkındalığı İçin Yazdı

Kuralay, AA muhabirine verdiği demeçte, okurlarıyla bir araya gelmenin kendisini oldukça mutlu ettiğini belirtti. Kitap fuarlarının, yazarlar ve okurlar arasında bir bağ kurmak için harika bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Yazar, Fati ile Tanışmak ve Dirsekler Yalan Söylemez kitaplarını, ilkokul öğrencilerine engellilik farkındalığını aktarmak amacıyla kaleme aldığını vurguladı. Ayrıca, Kör Öyküler isimli eserinin de görme engelli ve gören bireyler arasındaki iletişim sorunlarını mizahi bir dille ele aldığını açıkladı.

Yazarlık Hayatına Dair Paylaşımlar

2003 yılında yayımlanan Hayata Dokunmak adlı eserinin kendi hayat hikayesini gözleri görmeyen bir birey olarak anlattığını söyleyen Kuralay, yeni kitabı Abese Ruhu'nun da raflardaki yerini aldığını duyurdu. Yazar olarak dileği, eserlerinden bazılarının yurt dışında farklı dillere çevrilmesidir.

Görme engelli yazar Halis Kuralay, Sultanbeyli Kitap Fuarı'ndaki imza gününde okurlarıyla buluştu.

Görme engelli yazar Halis Kuralay, Sultanbeyli Kitap Fuarı'ndaki imza gününde okurlarıyla buluştu.

Sonraki Haber