Gergerlioğlu: 10 Ekim Saldırısı İçin Adalet Talebi Devam Ediyor

DEM Parti'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, 10 Ekim 2015 Ankara Gar saldırısının failleri için adalet talep etti.

Gergerlioğlu: 10 Ekim Saldırısı İçin Adalet Talebi Devam Ediyor

Gergerlioğlu'nun Açıklamaları

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen Ankara Gar saldırısının faillerine yönelik verilen cezalardan ailesi ve kamuoyunun memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Adalet Beklentisi

Gergerlioğlu, "Gerçek adalet istiyoruz. Katliamın üzerinden 9 yıl geçti, biz gerçek bir adalet beklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullanarak, adalet arayışlarının sürdüğünü vurguladı.

Soruşturma Eleştirisi

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Gergerlioğlu, "Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te gerçekleştirilen 'Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'ne" gerçekleştirilen saldırının ardından yürütülen soruşturma süreçlerini eleştirdi. Gergerlioğlu, bu süreçte kimsenin ceza almamasından yakındı.

Saldırganların Gelişi ve Olası Göz Yummalar

Gergerlioğlu, "2 intihar saldırganı, Adıyaman'dan kalkıp elini kolunu sallayarak Ankara'ya geliyor. Bu saldırganlar nasıl Ankara'ya gelebiliyorlar?" diye sorarak, organizasyonun yeterince sorgulanmadığını vurguladı.

Ailelerin ve Kamuoyunun Tepkisi

Yargılamaların yalnızca birkaç kişiyle sınırlı kaldığını ifade eden Gergerlioğlu, "Aileler ve kamuoyu bu durumu kabul etmiyor. Katliamı örtbas edenler elai bir kurtuluş buldu. Biz gerçek adalet istiyoruz." dedi.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında...

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.