Fuzul Toprak'tan 'Yeni Esenler' Projesi Tanıtımı

Fuzul Toprak, Yeni Esenler projesini tanıtarak yatırımcılara çağrıda bulundu.

Fuzul Toprak'tan 'Yeni Esenler' Projesi Tanıtımı

Fuzul Topraktan 'Yeni Esenler' Projesi Tanıtıldı

Fuzul Toprak, "Yeni Esenler" projesini düzenlediği bir toplantıyla yatırımcılara tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, yatırımcıların talepleri doğrultusunda bir yıl içinde toplamda 6 proje geliştirdiklerini bildirdi.

Yeni Esenler Projesinin Özellikleri

Fuzul Toprak'ın yeni proje, ekonomik çözümler sunarak tam donanımlı bir site yaşamı sunmaktadır. Yatırımcılar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi ile toprak yatırımını yaparak inşaat maliyetini taksitler halinde ödeyerek konut sahibi olabilecekler.

Yeni Esenler, 62 bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip olup, 4 bloktan oluşan toplam 390 konut sunmaktadır. Proje, 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle zenginleştirilmiş durumda. Tanıtımda, proje arsa payının 2 milyon liradan başlayan peşinatlarla satışa sunulduğu belirtildi.

Ulaşım ve Sosyal İmkanlar

Yeni Esenler Projesi, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlarla desteklenmiştir. Ayrıca, ulaşım akslarına olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Tekstilkent, Giyimkent gibi ticari lokasyonların yanı başında yer alan proje, Form İstanbul, Venezia Mega Outlet ve Mall Of İstanbul gibi alışveriş merkezlerine de 5-10 dakikalık mesafededir.

Yeni Proje ve Gelecek Vizyonu

Tanıtım etkinliğinde, Fuzul Toprak'ın ilk projesi olan Başakşehir'in temel atma töreni de gerçekleştirilmiştir. Faruk Akbal, yaptığı açıklamada, "Ev sahibi olmak isteyenler için alternatif bir model hayata geçirdik. Bugüne kadar 1500 konutun arzını yaparak, 1100 konutun arsa payı satışını tamamladık. Yatırımcılarımızdan gelen yoğun talep, doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır," ifadelerini kullandı.

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın görüşlerine...

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın görüşlerine yer verildi.