Ercüment Taşdemir, Türkiye Karate Federasyonu'nun Yeni Başkanı

Ercüment Taşdemir, Türkiye Karate Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi. Karatede hedefler ve projeler açıklandı.

Ercüment Taşdemir Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığına Seçildi

Türkiye Karate Federasyonu’nun yeni başkanı Ercüment Taşdemir olarak belirlendi. Federasyonun olağan seçimli genel kurulu, Ankara'nın Altınel Hotel'inde yapıldı.

Seçim Sonuçları

Mevcut başkan Aslan Abid Uğuz'un aday olmadığı bu genel kurulda, başkanlık için Ercüment Taşdemir ve Cenk Hilmi Kılıç yarıştı. Yapılan oylamada, kullanılan 193 oyun 109'unu Ercüment Taşdemir alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Cenk Hilmi Kılıç ise 82 oy aldı ve 2 oy geçersiz sayıldı.

Yeni Yönetim Kurulu

Başkan Ercüment Taşdemir’in önderliğindeki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Hüseyin Akdemir, Hilmi Kaplan, Haşim Bulut, Osman Fatih Destici, Atıf Ala, Mustafa Ertekin, Ali Sarıaydın, Ersin Bebek, Levent Aydemir ve Ömer Habeş.

Taşdemir’den Hedefler ve Vizyon

Ercüment Taşdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada, „Gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Size bir telefon kadar yakınız. Bizim başkanlığımızda yılgınlığa, yorgunluğa yer yok. Dünya karatesinde hak ettiğimiz yeri alacağız” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, karatenin Türkiye’nin her köşesinde var olması için çeşitli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

Dünya Kupası Organizasyonu

Eski başkan Esat Delihasan’ı anmak amacıyla bir Dünya Kupası düzenleyeceklerini de belirten Taşdemir, delegelere teşekkür ederek, Türk karatesinin zirveye ulaşması için birlikte çalışacaklarını vurguladı. Taşdemir, „Hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayacağız. Hiçbir zaman kötü niyetimiz olmadı. Biz bir bütünüz“ şeklinde konuştu.

Türkiye Karate Federasyonu olağan seçimli genel kurulu, Ankara'daki Altınel Hotel'de gerçekleştirildi.

Türkiye Karate Federasyonu olağan seçimli genel kurulu, Ankara'daki Altınel Hotel'de gerçekleştirildi.

Sonraki Haber