Düzce'de Engelsiz Yaşam Merkezi Yeni Bir Dost Sahiplendi

Düzce'deki rehabilitasyon merkezi, köpek yavrusunu engelsiz yaşam merkezi sahiplendi ve yeni yuvasına kavuştu.

Düzce'de Engelsiz Yaşam Merkezi Yeni Bir Dost Sahiplendi

Düzce'de Yeni Bir Hayvan Dostluğu

Düzce'deki rehabilitasyon merkezinde kalan köpek yavrusu, Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından sahiplenildi. Böylece sevimli dost, yeni bir yuvaya kavuşmuş oldu.

Belediyeden Bilgilendirme

Düzce Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yaralanmış, hasta ve sahipsiz hayvanlar için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çeşitli tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin gerçekleştiği belirtildi. Bu süreçlerin ardından hayvanlar, sahiplendirilmekte.

Hayvan Sahiplenme Talebi

Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu Engelsiz Yaşam Merkezi, belediyenin "www.pati.duzce.bel.tr" platformu aracılığıyla hayvan sahiplenme talebinde bulundu. İstenen köpek yavrusu, kısırlaştırılmış ve gerekli tüm sağlık kontrolleri yapılmış bir şekilde hazırlandı.

Teslimat ve İsimlendirme

Köpek yavrusu, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Veteriner İşleri Müdürü Gönül Asuk tarafından okul yönetimine teslim edildi. Özel eğitim sınıfındaki öğrenciler bu sevimli dostlarına "Yumak" adını verdiler. Yumak, okul bahçesinde oluşturulan hayvan bakım atölyesine yerleştirildi.

Sertifikasyon Süreci

Ayrıca, okul yönetimine hayvan dostları için "can dostu" sertifikası verildi. Bu, hayvanların bakımına duyulan önemin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Düzce'de rehabilitasyon merkezindeki köpek yavrusu, engelsiz yaşam merkezi tarafından...

Düzce'de rehabilitasyon merkezindeki köpek yavrusu, engelsiz yaşam merkezi tarafından sahiplenilerek yeni yuvasına kavuştu.