Dünya Varmış: Fantastik Bir Geleceğe Komik Bir Dönüş

Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı 'Dünya Varmış' filmi, 22 Kasım'da vizyona giriyor.

Dünya Varmış: Fantastik Bir Geleceğe Komik Bir Dönüş

Fantastik ve Komedi Dolu Bir Yolculuk

'Dünya Varmış' isimli film, komedi unsurlarıyla dolu fantastik bir geleceği sinemaseverlere sunmaya hazırlanıyor. Başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, film hakkında yaptığı açıklamada, "Dünya'nın sonu ile başlayan, içerisinde komedi öğeleri barındıran farklı bir hikaye ile karşı karşıyayız." dedi.

Özgün Bir Proje

22 Kasım'da gösterime girecek olan 'Dünya Varmış', Melisa Şenolsun ve Sarp Bozkurt gibi yetenekli isimlerle güçlendirilmiş bir kadroyla karşımıza çıkacak. Film, çekimlerin Bodrum'da gerçekleştirildiği bir sığınak otelinde, dünyayı tehdit eden büyük bir salgından kaçan seçilmiş insanların hikayesini anlatıyor. Melisa Şenolsun, filmde bir avukat karakterini canlandırdığını kaydederek, "Dünyanın yıkılıp yeni bir dünyanın inşa edilmesi temalarına vurgu yapıyor." şeklinde konuştu.

Çeşitli Türler Barındırıyor

Engin Altan Düzyatan, filmin türü hakkında net bir şey söylemenin zor olduğunu ifade etti. "Bir düzenin yıkılarak yeniden inşa edilmesi teması üzerinde çalıştık. Film birden fazla tür barındırıyor ve bence bu noktada keyifli." dedi. Ünlü oyuncu, sinemanın yaşadığı zorluklara rağmen, bu deneyimin kendileri için heyecan verici olduğunu vurguladı.

Senaryodaki Süreç

Oyuncu ve senarist Sarp Bozkurt, senaryonun Ali Adnan Özgür ile birlikte yazıldığını ve projeye başlama aşamasında çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Özgür, "Bu hikaye üzerinde 6-7 yıldır çalışıyoruz. Ortak akılla geliştirdiğimiz bu projede, karakterlerin derinliğini artırmaya özen gösterdik," diyerek, iş birliğinden duyduğu mutluluğu aktardı.

Pırıl Pırıl Bir Kadro

'Dünya Varmış', Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun gibi önemli isimlerin yanı sıra Ece Sükan, Atilla Olgaç, Erkan Can, Suzan Kardeş gibi yetenekli oyuncuları da içerisinde barındırıyor. Özel tasarım kostümler ve görsel efekt çalışmaları ile zenginleştirilen bu film, izleyicilere macera, arkadaşlık ve aşk üçgeninde gelişen olayları eğlenceli bir dille sunmayı vaat ediyor.

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla...

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla "Dünya Varmış" filmi 22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.