Didem Karagenç'ten Avrupa Şampiyonası İddiası

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın yıldızı Didem Karagenç, 2025 Avrupa Şampiyonası hedeflerine dair güçlü mesajlar verdi.

Didem Karagenç, 2025 Avrupa Şampiyonası için Kenetlendik

A Milli Kadın Futbol Takımı'nda uzun yıllardır mücadele eden Didem Karagenç, 2025 Avrupa Şampiyonası yolunda büyük bir inanç taşıdıklarını ifade etti.

Hedefimiz Ukrayna'yı Elemek

Deneyimli futbolcu, 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası 1. play-off turunda yarın ve 29 Ekim'de Ukrayna ile mücadele edeceklerini ve bu maçların önemine dikkat çekti. "Tarihi günler yaşıyoruz. Tarihi bir kampa girdik. Bu maçlar, Kadın Milli Takımı olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hayalimize çok yakın olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Rakipler Hakkında Değerlendirme

Ukrayna'nın zorlu bir rakip olduğunu belirten Karagenç, Belçika ve Yunanistan ile karşılaşmanın da önemine değindi. "İki takım da güçlü; ama biz de kendimizi ispatlamış bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak 1. play-off turunu geçeceğimizden eminim" şeklinde konuştu.

Destek Çağrısı

Didem, yarın Esenler Erok Stadı'ndaki maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak, "Bizi yalnız bırakmasınlar. Türkiye'de oynadığımız bu maçta yanımızda olsunlar" dedi.

29 Ekim'in Anlamı

Rövanş maçının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na denk gelmesinin önemini vurgulayan Karagenç, "İstiklal Marşı'nı okuduğumuz, milli formayı giydiğimiz bu günde, Cumhuriyetimizin ne kadar güçlü kadınlara sahip olduğunu tüm dünyaya göstermeliyiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Didem Karagenç, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Didem Karagenç, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Sonraki Haber