Cumhuriyet Panayırı İle Eğlence Dolu Günler

Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da düzenlenen Cumhuriyet Panayırı, depremzede çocuklara neşe dolu anlar sundu.

Cumhuriyet Panayırı Ziyaretçilerini Ağırladı

Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Cumhuriyet Panayırı", bu üç şehrin çocuklarını ve ailelerini bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlikler ile Dolu Dolu Bir Program

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 6 Şubat 2023'teki deprem felaketinden etkilenen bölgelerde düzenlenen panayır, çeşitli etkinliklerle dolu bir program sundu. Çocuk tiyatroları, söyleşiler, sanal gerçeklik (VR) deneyim alanları ve atölye çalışmaları gibi aktiviteler, ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Unutulmaz Bir 29 Ekim

İskenderun ilçesindeki Atatürk Anıtı çevresinde gerçekleştirilen panayırda, depremzede çocuklar dolu dolu eğlencelerle 29 Ekim’i kutladı. Etkinlik koordinatörü Erol Cambaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız için sadece bir gün değil, tam üç gün boyunca sürecek olan etkinliklerde, depremlerle yaşadıkları zorlu süreçlerin ardından moral bulmalarını hedefliyoruz," dedi.

Kahramanmaraş ve Adıyaman'daki Etkinlikler

Kahramanmaraş’taki panayırda çocuklar, Milli İrade Meydanı’nda oluşturulan özel etkinlik alanında eğlenceli deneyimlerin tadını çıkardı. Adıyaman'da da benzer etkinliklerle dolu bir panayır kurularak, depremzede çocukların aileleriyle beraber çeşitli aktivitelere katılmaları sağlandı.

"Cumhuriyet Panayırı" etkinlikleri, 29 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Panayırı başladı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Panayırı başladı.

Sonraki Haber