Çorum FK, Gençlerbirliği'ni Mağlup Etti

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Çorum FK, Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Çorum FK-Gençlerbirliği Maçının Ardından

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Özbalta, "Oyun anlamında ilk yarıda ne yaptığını bilen bir Çorum FK takımı vardı; bu beni mutlu etti" şeklinde konuştu.

Özbalta'nın Değerlendirmeleri

Özbalta, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, hafta boyunca oyuncularıyla beraber Çorum'un taraftarının galibiyet istediği üzerine görüşmeler yaptıklarını belirtti. Bugün galip gelerek bu sözün arkasında durabildiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bu sezon bir çok takımın birbirine üstünlük sağlayabileceği bir ligde mücadele ettiklerini vurgulayan Özbalta, oyuncularının maça hem taraftarlarına karşı mahcup olmamak hem de ligde daha üst sıralara çıkmak için stresli bir başlangıç yaptıklarını dile getirdi. Özbalta, "İlk yarıda üç, rakip takım da iki net gol pozisyonuna girdi. Dengeli bir karşılaşma oldu," dedi.

Galibiyetle birlikte oyuncuların rahatladığını belirten Özbalta, "Bundan sonraki müsabakalarda ivme kazanıp yukarıya doğru çıkmak istiyoruz. Eğer birkaç maç üst üste kazanırsak, daha ritmini yakalamış bir takım olarak karşınızda olacağız," ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nin Durumu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, birçok gol fırsatı yakalamalarına karşın galibiyet elde edemediklerini söyledi. Karatepe, "Özellikle ilk yarıda net pozisyonlar bulduk, ikinci yarıda da kaçırdığımız fırsatlar var," şeklinde konuştu.

Bir konsantrasyon eksikliği nedeniyle kalelerinde gördükleri golü eleştiren Karatepe, "Daha sonra oyunu çevirmek için mücadelemizi verdik ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı," diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Gol pozisyonları üretmelerine rağmen bunları skora yansıtamadıklarını belirten Karatepe, "Bundan sonraki maçlarda daha fazla pozisyon üretip bunları skora yansıtmak istiyoruz. Bu, bizim için çok daha değerli olur," şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Gençlerbirliği, Çorum Şehir Stadyumu'nda karşılaştı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Ahlatcı Çorum FK ile Gençlerbirliği, Çorum Şehir Stadyumu'nda karşılaştı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

Sonraki Haber