Çorum'daki Silahlı Kavga: Muhtar Hayatını Kaybetti, Kardeşi Ağır Yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada muhtar yaşamını yitirirken, kardeşi ağır yaralandı.

Çorum'daki Silahlı Kavga: Muhtar Hayatını Kaybetti, Kardeşi Ağır Yaralı

Çorum'da Silahlı Kavga

Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Bolatcık köyünde yaşanan bir silahlı çatışma, köy muhtarı Gazi Güler'in hayatını kaybetmesine ve kardeşi Orhan Güler'in ağır yaralanmasına neden oldu.

Çıkan Tartışmanın Sebebi

Alınan bilgilere göre, arazi anlaşmazlığı nedeniyle muhtar Gazi Güler ve kardeşi Orhan Güler ile Secaattin D. arasında bir tartışma başladı. Bu tartışma, kavgaya dönüşerek tehlikeli bir hal aldı.

Olayın Gelişimi

Kavganın büyümesinin ardından Secaattin D., tabancayla muhtar ve kardeşine ateş etti. Olay yerinde ağır yaralanan muhtar Gazi Güler, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kardeşin Durumu

Ağır yaralanan Orhan Güler, yakınları tarafından hemen Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan acil müdahalenin ardından daha ileri tedavi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla İlgili Gelişmeler

Jandarma ekipleri, olaya karışan Secaattin D.'yi gözaltına aldı. Olayın meydana geldiği bölgeye giden Çorum Valisi Ali Çalgan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Naim Çetinkaya ve Alaca Kaymakam Vekili Mutlu Koksal, yerel ekiplerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çorum'un Alaca ilçesinde çıkan silahlı kavgada köy muhtarı hayatını kaybetti, kardeşi ağır...

Çorum'un Alaca ilçesinde çıkan silahlı kavgada köy muhtarı hayatını kaybetti, kardeşi ağır yaralandı.