Cizre Belediyespor Hazırlıklara Başladı: Arkas Spor Maçı Yolda

Cizre Belediyespor, Arkas Spor ile oynayacağı maç için hazırlıklarına hız verdi. Antrenör Ramazanoğlu, destek istedi.

Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Arkas Spor Maçına Hazırlanıyor

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde mücadele eden Cizre Belediyespor, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü evinde karşılaşacağı Arkas Spor maçı için hazırlıklarını başlattı.

Takım Çalışmalara Hız Verdi

Dün izin yapan Cizre Belediyespor, antrenmanlarına Cizre 100. Yıl Spor Salonu'nda başantrenör Mustafa Oğuz Ramazanoğlu ve yardımcı antrenörleri Burak Köse ile Behmen Cıvıldak yönetiminde başladı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, çeşitli voleybol tekniklerinin uygulandığı çalışmalarla devam etti ve ardından oynanan bir maçla sona erdi.

Ramazanoğlu'ndan Açıklama

Başantrenör Ramazanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının ilk iki maçta bekledikleri sonuçları alamadığını, ancak Arkas Spor karşılaşmasını kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Ramazanoğlu, "Son 2 maçımızın ardından kendi sahamızda ligin iyi ekiplerinden biri olan Arkas Spor ile oynayacağız. Bu zorlu mücadelede yerel destek büyük önem taşıyor. Cizreli tüm sporseverleri maça davet ediyoruz. Onların desteği, bize çok büyük bir güç katacaktır." dedi.

Maç Tarihi ve Saati

Cizre Belediyespor, Arkas Spor ile 20 Ekim Pazar günü saat 13.00'de Cizre 100. Yıl Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü konuk edeceği Arkas Spor maçının hazırlıklarına başladı.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü konuk edeceği Arkas Spor maçının hazırlıklarına başladı.

Sonraki Haber