Cengiz Doğan İçin Uğurlama Töreni Düzenlendi

Yargıtay'a atanan Cengiz Doğan için Anadolu Adalet Sarayı'nda duygusal bir uğurlama töreni gerçekleşti.

Cengiz Doğan için Duygusal Uğurlama Töreni

Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı olarak Yargıtay üyeliğine atanan Cengiz Doğan için Anadolu Adalet Sarayı'nda bir uğurlama töreni düzenlendi.

Törende Duygulu Anlar Yaşandı

Uğurlama töreninde, Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, Doğan'ın eşi Derya Zeydan Doğan, başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar ve adliye personeli bir araya gelerek Doğan’ı uğurladı.

Ahmet Kaya: "Büyük Onur Duyduk"

Törende bir konuşma yapan Ahmet Kaya, "Cengiz Doğan'la birlikte çalışmaktan büyük onur duyduk. Kendisi adaletin tesisine önemli katkılarda bulundu." ifadelerini kullandı. Kaya, Doğan’a adliyedeki görev süresince gösterdiği üstün başarılar için teşekkür etti.

Cengiz Doğan'ın Duygusal Mesajı

Cengiz Doğan ise, Anadolu Adalet Sarayı'nda görev yapmanın gençlik hayali olduğunu belirtti. "Bu adliyede görev yapma arzusu benim için her zaman çok önemliydi. Yedi yıl boyunca burada güzel hizmetler verdim." diyerek destekleri için ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Plaket ve Çiçek Takdimi

Törenin ardından Başsavcı vekili Ömer Kurtuluş Aksoy ve Anadolu Adalet Komisyonu Başkanı Kaya, Doğan ve eşine çiçekler ve plaket takdim etti.

Uğurlama ve Anı Fotoğrafı

Cengiz Doğan, katılımcılarla birlikte çektirdiği aile fotoğrafının ardından Ankara’ya doğru yola çıktı.

Yargıtay üyeliğine atanan Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı Cengiz Doğan için adliyede uğurlama töreni düzenlendi. Doğan, törende konuşma gerçekleştirdi.

Yargıtay üyeliğine atanan Anadolu 10. Ağır Ceza Başkanı Cengiz Doğan için adliyede uğurlama töreni düzenlendi. Doğan, törende konuşma gerçekleştirdi.

Sonraki Haber