Çaykur Rizespor'un Kalecisi Grbic'ten Sivasspor Maçı Öncesi Açıklamalar

Çaykur Rizespor kalecisi Grbic, Sivasspor maçı öncesinde takımın iyi performansını değerlendirdi.

Grbic: "Kazanmak Her Şeyden Önemli"

Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Net Global Sivasspor ile yapacakları maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Grbic, son iki haftada sahada güzel sonuçlar elde ettiklerini ve bu başarıyı sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Son İki Haftada İyi Hazırlık

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Grbic, "Son iki haftada iyi hazırlanarak sahaya güzel sonuçlar yansıttık. Bunu devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Galibiyetin Önemi

20 yıllık futbol kariyerinde kazanmanın her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Grbic, "Kariyerimin önceki yıllarında büyük kulüplerde oynadım. Bu kulüplerde her zaman kazanmayı bizlere aşıladılar. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi vermek istiyoruz" dedi.

Takım Performansı Üzerine

Takım performansının arttığını belirten Grbic, "Özellikle iyi savunma yaptığımız maçlarda benim de performansım artıyor. Biz iyi savunma yapmaya, her top için savaşmaya devam ettiğimiz sürece daha iyi sonuçlar gelecektir. Bunu da son iki maçta yaptık" şeklinde görüş belirtti.

Süper Lig'in Zorluğu

Çok sıkı çalışan bir takım olduklarını ifade eden Grbic, "Hocamızın fikirlerini sahaya yansıtmaya çalışan bir takım var. Süper Lig iyi bir lig. Bazen sonuçlar istediğiniz gibi olmuyor, ancak takım olarak her zaman konsantre bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sonraki Haber