Başakşehir'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı Girişimi

Başakşehir'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya darp girişiminde bulunan zanlı yakalandı, olay anı cep telefonuyla görüntülendi.

Başakşehir'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya Saldırı Girişimi

Başakşehir'de Darp Girişimi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İkitelli'de bir dernekten çıkarken bir saldırıya uğradı. Olayda, kalabalığın arasından yaklaşan A.A. isimli şüpheli, Ünlü'nün boğazını sıkmaya çalıştı.

Koruma Görevi Üstlenenler Hızla Müdahale Etti

Durumu fark eden Ünlü'nün korumaları ve çevredekiler, hemen devreye girerek saldırgana müdahale etti. A.A., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Sosyal Medyada Açıklama Yapıldı

Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından olaya dair açıklamalarda bulundu. Açıklamada, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli'de bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıktığı sırada bir saldırıya uğramıştır. Korumalar tarafından müdahale edilerek kurtarıldı. Saldırgan, polis tarafından yakalandı ve hakkında soruşturma başlatıldı." ifadeleri kaydedildi.

Olay Anı Kamerada

Darp girişimi, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüler, olay anının ciddiyetini gözler önüne serdi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten...

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken darp girişiminde bulunan şüpheli gözaltına alındı. Saldıran kişinin A.A olduğu belirlendi.