Barış Korkmaz Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun Yeni Başkanı

Barış Korkmaz, TDSF'nin yeni başkanı seçildi. Mevcut yönetimin denetim raporu ibra edilmedi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda Yeni Dönem

Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) Başkanlığı'na Barış Korkmaz seçilerek yeni bir döneme adım atıldı. Federasyonun 6. olağan genel kurulu, TZOB Oteli'nde gerçekleştirildi.

Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Divan başkanlığını Abdullah Albunar'ın üstlendiği genel kurulda, federasyonun faaliyet raporu onaylandı, ancak mevcut yönetimin denetim raporu ibra edilmedi. Mevcut başkan Tolga Han Çinkitaş aday olmaktan vazgeçerken, iki aday, Yusuf Gül ve Barış Korkmaz yarıştı. Barış Korkmaz, 220 oydan 127’sini alarak federasyonun yeni başkanı oldu; Yusuf Gül 90 oy aldı, 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Korkmaz'ın Yönetim Ekibi

Korkmaz'ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Zafer Coşkun, Fatih Özvezneci, Şenol Vefa Gülmez, Sidar Özalkak, Yeliz Yıldız, Şule Işıl Sözügüzel, Canberk Sayın, Arifhan Mehmet Kızılyalın, Faruk Kacır ve Satı Selin Pehlivan yer aldı.

Korkmaz'ın Vaatleri ve Hedefleri

Barış Korkmaz, yaptığı konuşmada, 2006'dan bu yana federasyonda çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatarak, "Federasyonumuzun geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için hızla bir yenilenme sürecine gireceğiz. Camiamızın her bireyine adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla ulaşacağız" dedi.

Korkmaz, kulüplerin desteklenmesi, ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmaların sayısının ve kalitesinin artırılması, yeni sponsorlar kazandırılması konularında kararlı bir duruş sergileyeceklerini ifade etti. Ayrıca, dans sporlarının dijital dünyada daha etkin yer alması, federasyonun uluslararası platformlarda güçlü bir temsil edilmesi için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

“Eğitimden ekonomiye, sporcu gelişiminden altyapı yatırımlarına kadar her konuyu masaya yatıracağız. Federasyonumuzun finansal gücünü sağlamlaştırmak için bir an önce iktisadi işletmemizi kuracağız,” diyen Korkmaz, güçlü bir yönetim anlayışıyla TDSF'yi ileri taşımayı hedefliyor.

Türkiye Dans Sporları Federasyonunun (TDSF) 6. olağan genel kurulu, TZOB Otel'de yapıldı. Federasyonun Başkanlığı'na seçilen Barış Korkmaz, burada konuşma yaptı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonunun (TDSF) 6. olağan genel kurulu, TZOB Otel'de yapıldı. Federasyonun Başkanlığı'na seçilen Barış Korkmaz, burada konuşma yaptı.

Sonraki Haber