Bakan Kacır ve İsimler TUSAŞ'ta Terör Saldırısı Sonrası Yaralıları Ziyaret Etti

TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardından Bakan Kacır ve beraberindeki isimler, yaralıları ziyaret etti.

Bakan Kacır, TUSAŞ Yaralılarını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananları bir araya gelerek, Bilkent Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecini yerinde takip etti. Ziyaret esnasında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bağımsız Türkiye İçin Kararlıyız

Bakan Kacır, "Allah'ın izniyle biz, milli savunma sanayimiz için, tam bağımsız Türkiye için tüm savunma sanayi müesseselerimizle birlikte 3 bin 500'e yakın firmamızla, 90 binden fazla çalışan dava arkadaşımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Ayrıca, yaralıların hızlı bir şekilde iyileştiğini belirtirken, şehitlere rahmet dileyerek, bu olayların kendilerini yıldırmayacağını ifade etti.

TUSAŞ Genel Müdürü'nden Kararlılık Vurgusu

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, yaralılara şifa dileyerek, "Bu tür saldırılara boyun eğmeyeceğiz" dedi. Demiroğlu, tüm çalışanlarla birlikte işlerinin başında olduklarını belirterek, milli savunma için çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı'nın Duyguları

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise, yaralıları ziyaret ettikten sonra duygu dolu bir açıklama yaptı. "Böylesine asil bir milletin ferdi olduğum için gurur duyuyorum" diyen Bayraktar, mücadelelerini son nefeslerine kadar sürdüreceklerini vurguladı. Ayrıca, milli savunma sanayisine olan inançlarını ve bağlılıklarını yineleyerek, Türk milletinin azmini bir kez daha gözler önüne serdiklerini belirtti.

Son olarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, ulusun bağımsızlığı için yapılan bu mücadelede herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bilkent Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Ziyarette, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

Sonraki Haber