Bakan Işıkhan'dan Van'da Vefa Vurgusu

Bakan Işıkhan, Van'da terörle mücadelenin önemini vurguladı ve AK Parti'nin milletle beraber hareket ettiğini belirtti.

Bakan Işıkhan'dan Önemli Mesajlar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'da düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" etkinliğinde konuştu. Işıkhan, terörle mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Bölgemizi terörden arındırdıkça, kalkınma ve refah artışı gözlemlenecek," dedi.

AK Parti'nin Temel Değerleri

Işıkhan, etkinlikte AK Parti'nin temel kodlarını birliğin, kardeşliğin ve vefanın oluşturduğunu ifade etti. 23 yıllık süre zarfındaki başarılarının bu değerlere dayandığını söyleyen Bakan, "AK Parti sadece seçim zamanı halkı hatırlayan bir parti değil, her zaman milletimizle bir arada olan büyük bir sivil toplum hareketidir," diye konuştu.

Terörle Mücadele ve Gelecek Vizyonu

Bakan Işıkhan, teröre karşı verilen mücadelenin önemini yineleyerek, "Bizim, kaos ve kargaşayla kaybedecek vaktimiz yok. Gelecek, ona bugünden hazırlananlarındır," şeklinde konuştu. Herkesin alın teriyle geleceği inşa etme gayreti içinde olacağına inandığını vurguladı.

Yerel Destek ve Hizmet Vurgusu

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise, kent açısından önemli programlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Kayatürk, "En güzel program, bu akşamki program. Dün olduğu gibi bu günde davasına hizmet eden arkadaşlarımızla bir arada olmak çok manidar," dedi.

Etkinliğe, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, bölge milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Emre Güray ve teşkilat mensupları katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programına katıldı. Işıkhan, burada konuşma yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programına katıldı. Işıkhan, burada konuşma yaptı.

Sonraki Haber