Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bilal Erdoğan'ı Kabul Etti

Azerbaycan lideri İlham Aliyev, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ı kabul ederek iki ülke ilişkilerini değerlendirdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bilal Erdoğan'ı Kabul Etti

Azerbaycan'da Üst Düzey Görüşme

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'de bulunan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşme, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selamları

Görüşme sırasında Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını Cumhurbaşkanı Aliyev'e iletti. Aliyev, teşekkür ederek Erdoğan'a karşılıklı selamlarını iletmesini rica etti.

Etnosporun Önemi

Aliyev, Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun faaliyetlerini takdirle değerlendirerek, Bilal Erdoğan'ı başarılarından ötürü tebrik etti. Ayrıca, Azerbaycan'ın bu Konfederasyon içinde aktif bir temsilci olduğu ve ülkemizden sporcuların da müsabakalara katıldığını belirtti.

Azerbaycan-Türkiye Kardeşliği

Görüşme esnasında Azerbaycan ile Türkiye'nin her zaman birbirlerinin yanında olduğu, iki ülke arasındaki kardeşlik, dostluk ve stratejik ortaklığın derinliğine bir kez daha vurgu yapıldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev (sağda), temaslarda bulunmak üzere Bakü'ye gelen Dünya...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev (sağda), temaslarda bulunmak üzere Bakü'ye gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ı (solda) kabul etti.