Aydınlı Çift 42 Yıl Sonra Düğün Yaptı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 42 yıl önce evlenen çift düğün yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Aydınlı Çift 42 Yıl Sonra Düğün Yaptı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 42 yıl önce evlenen bir çift, sonunda hayallerindeki düğünü gerçekleştirdi. 1982 yılında evliliğe adım atan Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti, o tarihte maddi imkansızlıklar sebebiyle düğün yapamamışlardı.

Düğün Organize Edildi

Üç çocuk sahibi olan çift için Sınırteke Mahallesi'nde özel bir düğün organizasyonu düzenlendi. Farklı deneyimlerin ve hatıraların paylaşıldığı bu anlamlı günde, çiftin dostları da onları unutmayarak yanlarında oldular.

Eğlence ve Mutluluk

Düğün boyunca davul ve klarnet eşliğinde müzikler çalındı ve katılanlar hoşça vakit geçirdiler. Şenol Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamadık. Düğün yapmak içimizde bir ukde kaldı. Bu düğün de çocuklarımızın vesilesiyle gerçekleşti," dedi.

Nafize Yılmaz da bu özel günlerini işlerlik kazandırdığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bütün komşularımızla, arkadaşlarımızla bir eğlence yapıyoruz," diye belirtti.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, evliliklerinde düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra düğün heyecanı yaşadı. Kentte 1982 yılında evlenen ancak maddi koşullar nedeniyle söz konusu tarihte düğün yapamayan 3 çocuk sahibi Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti için düğün organizasyonu yapıldı.

Sonraki Haber