Ardahan'da 92 Yaşındaki Dede Semiz'in Deyişleriyle Misafirperverliği

92 yaşındaki Dede Semiz, Ardahan Huzurevi'nde misafirlerini deyişleriyle ağırlıyor, neşe kaynağı oluyor.

Ardahan Huzurevi'nde Büyüleyici Bir Misafirperverlik

Ardahan Huzurevi'nde yaşayan 92 yaşındaki Dede Semiz, ziyaretçilerini deyişleriyle karşılayarak onlara unutulmaz anlar yaşatıyor. Huzurevinde iki yıldır yaşayan Dede Semiz, kendisini ziyarete gelenlerle sohbet ederken, onların ruhuna dokunan manilerle karşılıyor.

Dede Semiz'in Mutluluğu

Dede Semiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya'yı da deyişlerle karşılayarak ona özel bir sürpriz yaptı. AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sesimin çevremdekilerce beğenilmesi beni mutlu ediyor. Gençliğimden beri seslendirdiğim deyişlerimle insanlar mutluluk duyuyor" dedi. Yeşil alanlardaki sohbetlerinde özellikle köy evlerinde sıkça şarkı söylediğini dile getiren Semiz, "Vatandaşlar benden talep ederdi, ben de severek söylerdim. Müdür beye özel bir şarkı söyledim, o da çok mutlu oldu" şeklinde konuştu.

Bir Anı Olarak Kaydedildi

Mahmut Çetinkaya, bu samimi karşılamadan oldukça memnun kaldığını ve Dede Semiz'in sesiyle duygu dolu anlar yaşadığını ifade etti. Ziyarete dair çekimleri, kurumun sosyal medya hesaplarından da paylaşarak bu anı kalıcı hale getirdiler.

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle karşılıyor.

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle karşılıyor.

Sonraki Haber