Antalya'da silahlı saldırı: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletten açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya'da silahlı saldırı: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya'da Silahlı Saldırı Olayı

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, bir kişi ağır yaralandı. Merkez Mahallesi'nde sabah saatlerinde işe gitmek üzere servis aracı bekleyenlere motosikletle yaklaşan maske takan iki kişi, pompalı tüfekle ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Silahlı saldırıda yaralanan Mutlu Özkan (41), ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı şahsın bacağı ve kasığından vurulmasına rağmen hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Aile Ferdi Açıklamalarda Bulundu

Mutlu Özkan'ın yengesi Ayşe Özkan, olayla ilgili yaptığı açıklamalarda akrabasının hiç kimseyle husumetinin bulunmadığını belirtti. "Bu saldırıda hedef o değildir. Olay anında yanındaki kadınlar saldırıdan kaçmış ama kaynım kaçamamış." diyerek yaşanan durumu anlattı.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayın ardından polis, kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Saldırıya ilişkin detayların aydınlatılması için soruşturma devam ediyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletten açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerine...

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletten açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.