Antalya'da Polis Memuruna Silahlı Saldırı

Serik'te yaşanan silahlı saldırıda bir polis memuru ağır yaralandı.

Antalya'da Silahlı Saldırı Olayı

Antalya'nın Serik ilçesinde, bir polis memuru silahlı saldırıya uğradı ve ağır yaralandı. Olay, sanayi sitesinde yaşandı.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Olay, plakası olmayan beyaz bir aracın içinden, yolda yürüyen bir kişiye pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu gerçekleşti. Saçmaların isabet ettiği polis memuru yere yığılırken, hemen ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yaralı Polis Hastaneye Kaldırıldı

İlk müdahalenin ardından yaralı polis memuru, Serik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ardından durumu ağırlaşan yaralı, Antalya'ya nakledildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Şüphelinin Kimliği Belirlendi

Polis, hızla başlattığı çalışmada, yaralanan kişinin Ali Şen isimli Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan bir polis memuru olduğunu tespit etti. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin G.K. olduğu belirlendi ve olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Saldırı anı, sanayi bölgesindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, beyaz renkteki aracın yavaşladığı, ardından arka koltuktan pompalı tüfekle ateş açıldığı ve sonrasında polis memurunun yere düştüğü net bir şekilde görüldü.

Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. İlk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı, buradan da Antalya'ya sevk edildi.

Sonraki Haber