Ali Poyrazoğlu'nun Tek Kişilik Gösterisi 'Asi Kuş' AKM'de Sahnelendi

Ali Poyrazoğlu, 'Asi Kuş' adlı tek kişilik oyunuyla AKM'de sanatseverlerle bir araya geldi.

Ali Poyrazoğlu'nun 'Asi Kuş' Oyunu AKM Sahnesinde

Ünlü oyuncu ve oyun yazarı Ali Poyrazoğlu, merakla beklenen tek kişilik gösterisi 'Asi Kuş'u Atatürk Kültür Merkezi (AKM) sahnesinde sergiledi. Oyuncunun kendine has üslubuyla sahneye koyduğu bu gösteri, tiyatro tutkunları tarafından büyük ilgiyle izlendi.

İzleyicilere Unutulmaz Bir Deneyim Sundular

Yaklaşık iki saat süren oyunda Poyrazoğlu, kariyerine dair anekdotları, oyunculuk deneyimlerini ve gençlik anılarını üslubuna özgü biçimde izleyicilere aktardı. Oyunun sonunda, "Hiçbir zaman içinizdeki şarkı bitmesin." ifadelerini kullanarak, bu performansın kendisi için özel olduğunu vurguladı. Poyrazoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"İçimdeki şarkının bitmesine izin vermediğim için hiç bitmedi. Yazılmış metinler üzerinde çalıştım, ezberledim ama kendi yorumumu da katarak özgürlüğümü yaşadım. Bugün sahnelediğim bu oyun bir daha olmayacak, ama Asi Kuş'un her gösterisi kendine özgü."

Seyircilerle İletişim Kuruldu

Bu özel oyunda, izleyicilerle gerçekleştirilen diyaloglar ve soru-cevap bölümleri de dikkat çekti. Seyirciler, Muhsin Ertuğrul ve Yıldız Kenter gibi tiyatronun önemli isimlerinin anıldığı bölümlere de büyük ilgi gösterdi.

Usta oyuncu, oyun yazarı ve yönetmen Ali Poyrazoğlu'nun "Asi Kuş" oyunu Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tiyatroseverlerle buluştu.

Usta oyuncu, oyun yazarı ve yönetmen Ali Poyrazoğlu'nun "Asi Kuş" oyunu Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tiyatroseverlerle buluştu.

Sonraki Haber