Aleyna Tilki 'ölmemi istiyorlar' diyerek paylaştı

Ünlü pop şarkıcısı Aleyna Tilki müzik dünyasını eleştirdi. Güzel şarkıcı, birisinin onun ölüp gitmesini istediğini söylerken "Benden tacize uğradığım, psikolojimin neredeyse çöktüğü yerlere geri dönmemi istediler" diye konuştu.

Aleyna Tilki 'ölmemi istiyorlar' diyerek paylaştı

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden sanat dünyasına manifesto niteliği taşıyan bir video yayınladı. Güzel şarkıcı, videosunda sahneye çıkmasının engellendiğini açıkladı. Titreyen sesiyle video kaydeden ve konuşmasının sonunda hâlâ sektörde sıkışıp kaldığını söyleyen Tilki, "Bu sektörün a.... koyayım" şeklinde ifadeler kullanarak herkese küfürler savurdu.

Ölmesini ve gitmesini isteyenlerin olduğunu belirten Tilki, şöyle konuştu: "Taciz edildiğim, psikolojimin neredeyse çöktüğü yerlere geri dönmemi istiyorlar." diyen Aleyna Tilki, videoyu şu metinle paylaştı:

Aleyna Tilki 'ölmemi istiyorlar' diyerek paylaştı

"Zaten biliyorsunuz ki çekimlerim iptal edildi ve varlığım ve konumum nedeniyle bazı yerlerden yasaklandım. Ayrıca çocukluğumdan beri beni vicdansızca hayatım boyunca çalışmaya zorlayanlar, şimdi daha fazla para kazanabilmek adına ait olduğum sahnelerde performans sergilememi engellemeye çalışıyorlar. Beni istihdam edenlerin yanı sıra sektöre hakim olan sanatçılar da bu duruma en çok destek verenler. Bunlar çok iyi tanıdığınız isimler. Hayatta hayalini kurduğun paradan çok büyük bir tesellim var, o da ait olduğum yerlerde şarkı söylemek! Şarkı söyleme olayını çok özledim ve seyirciler bu yeni yılda konserimi bekliyor! Bu sorunu ancak beni dinlemek isteyenler çözebilir... Çünkü çıkarmış olduğum şarkıları hala dinliyorlar. Gerisini sevgili Rabbime şikayet ediyorum. (Kimsenin karşıma çıkıp bana hakaret etmesini istemiyorum zaten, artık başkalarının yüzüne de bakmıyorum)..