AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan Diyarbakır'da Önemli Açıklamalar

Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada seçim sonrası stratejilerini ve milletin görüşlerinin önemini vurguladı.

Yılmaz'dan Diyarbakır Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır’da önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Milletimizin kanaati bizim yol haritamızın belirlenmesine ışık tutar dedik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz," dedi.

Seçim Sonrası Stratejiler

Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından 50'den fazla ili ziyaret ettiğini belirterek, "Seçimin ertesi günü sandıktan çıkan sonuçları değerlendirmeye başladık. Tüm illeri gezerek, halkın görüşlerini dinledik," ifadelerini kullandı.

Yeni Aksiyonlar ve Stratejiler

Genel merkezde, 31 Mart 2024 seçim sonuçları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapıldığını ve yeni stratejilerin belirlendiğini aktaran Yılmaz, "Yeni aksiyonlar belirlendi. Şehir ziyaretlerimiz de bu programın bir parçasıdır. Milletimizin 31 Mart 2024 seçimlerinde yaptıkları değerlendirmeyi, adeta sandıkta bize bir talimat verircesine, konuşurcasına önümüze koyduk. Bu doğrultuda yol haritamızı belirledik," dedi.

Partililerle İletişim

Yılmaz, gerçekleştirilecek toplantıda yerel parti üyelerinin görüş ve önerilerini dinleyeceğini ifade etti. Programda, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanları da yer aldı.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (ortada), AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde bir konuşma yaptı.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (ortada), AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde bir konuşma yaptı.

Sonraki Haber