Afyonkarahisar'da Trafik Tartışması: 3 Şüpheli Gözaltında

Bir sürücüyle tartışarak darbeden 3 kişi yakalandı. Olayın detayları ve soruşturma devam ediyor.

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası

Afyonkarahisar'da meydana gelen bir trafik olayı, sosyal medyada hızla yayılan görüntülerle dikkat çekti. Üç şüpheli, tartıştıkları sürücüyü darbettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Olayın Gelişimi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırmalara göre, olay 10 Ekim tarihinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan İsmet İnönü Bulvarı'nda gerçekleşti. İlginç bir şekilde, bu olayla ilgili ne emniyete ne de 112 Acil Çağrı Merkezine herhangi bir ihbar yapılmadığı belirlendi.

Şüphelilerin İfadesi

Darbedilen sürücünün S.B. (27) olduğu belirtildi. Otomobil sürücüsü, sinyal vermediği ve hatalı şerit değiştirdiği iddiasıyla darbedildi. Gözaltına alınan şüpheliler B.K. (43), B.K. (19) ve İ.K. (21), ifadelerinde, sürücü S.B.'nin kendilerine küfür ettiğini ve bu yüzden darp olayının yaşandığını aktardılar.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Emniyet yetkilileri, olaya karışanların cezalandırılacağına dair kamuoyuna bilgi vererek, benzer olayların önlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladılar.

Afyonkarahisar'da trafikte tartıştıkları sürücüyü darbeden 3 şüpheli gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da trafikte tartıştıkları sürücüyü darbeden 3 şüpheli gözaltına alındı.

Sonraki Haber