Adam Fawer, Yeni Kitabı 'Mobius' ile İstanbul'da Okurlarıyla Buluştu

ABD'li yazar Adam Fawer, yeni romanı 'Mobius' ile İstanbul'da hayranlarıyla buluşarak yazarlık hayatı hakkında bilgiler verdi.

Adam Fawer, Yeni Kitabı 'Mobius' ile İstanbul'da Okurlarıyla Buluştu

Adam Fawer, 'Mobius' ile İstanbul'da

New York'lu yazar Adam Fawer, 'Mobius' adlı yeni kitabını Türkçe olarak edebiyatseverlerle buluştu. Fawer, İstanbul'da düzenlenen imza etkinliklerinde, 'Yeni romanımı Türk okurlarıyla buluşturmak harika hissettiriyor. Yaptığım iş için takdir edilmek çok hoş.' diyerek duygularını ifade etti.

Yazarın Kariyeri ve Eğitim Geçmişi

Fawer, eğitim hayatına Pennsylvania Üniversitesi'nde başlamış, ardından Stanford Graduate School of Business'da MBA eğitimini tamamlayarak iş dünyasına adım atmıştır. 'Olasılıksız' adlı ilk kitabı, 18 farklı dile çevrilmiş ve 2006 International Thriller Writers Ödülü kazanmıştır.

Kendi Hayatından İlham Alıyor

'Mobius' kitabı hakkında konuşan Fawer, 'Hayatınızın sorumluluğunu almak zorundasınız.' dedi. Kitaptaki olayların ilhamının kendi hayatından, aile geçmişinden ve start-up deneyimlerinden kaynaklandığını belirtti.

Yazma Süreci ve Rutinleri

Yazar, yazma sürecinde belirli bir rutin oluşturmanın önemine dikkat çekerek, 'Demek istediğim yazarken bir günü dahi asla atlamamak.' 'Hoşuma gitsin ya da gitmesin, önümdeki yarım saat boyunca orada oturup yazıyorum.' ifadeleriyle disiplinine vurgu yaptı.

Çocukluğu ve Kitaplara Olan Aşkı

Fawer, küçük yaşta yaşadığı sağlık sorunlarının, kitaplara olan tutkusunu artırdığını belirtti. 'Hastane yatağında sahip olduğum tek şey hikayeydi. Benim kahramanlarım hikaye anlatıcıları oldu.' diyerek yazmanın kendisine nasıl ilham verdiğini dile getirdi.

Bugün ve Yarın İmza Etkinlikleri

Fawer, akşam saat 15.00'te Akasya AVM D&R mağazasında, ertesi gün ise D&R İstinyePark mağazasında okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.

"Olasılıksız", "Empati" ve "Oz" adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı...

"Olasılıksız", "Empati" ve "Oz" adlı kitaplarıyla tanınan yazar Adam Fawer (ortada), yeni kitabı "Mobius"u Türkçe olarak okurlarla buluşturdu.