7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri töreni, dijital dönüşüm sürecinde öne çıkan isimleri onurlandırdı.

Teknolojinin Kaptanları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Her yıl düzenlenen ve sektördeki dijital dönüşümü desteklemek amacıyla gerçekleştirilen 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri 24. Bilişim Zirvesi’nde sahiplerini buldu. Bu yıl İstanbul'da gerçekleşen tören, önemli isimlerin katılımıyla heyecan veren anlara sahne oldu.

Ödül Kazananları

Törende Yılın 1. Teknoloji Kaptanı büyük ödülünü AgeSa Hayat ve Emeklilik'ten Fahri Arkan aldı. Diğer ödül sahipleri arasında Assan'dan Serdar Çalışkan Yılın 2. Teknoloji Kaptanı ödülünü kazanırken, Boyner Büyük Magazacılık'tan Cihan Yıldız ve Aras Digital'den Gökay Burak Akkuş Yılın 3. Teknoloji Kaptanı ödülünü paylaştı.

Ödüllerin Değerlendirilmesi

Ödüller, sektördeki dijital dönüşüm üzerine geliştirilmiş projelerin değerlendirildiği bir süreçle belirlendi. Projeler, halk oylaması sonrasında uzman bir jüri tarafından incelendi. BThaber Başkanı Murat Göçe, bilişim ekosisteminin önemli paydaşlarına destek sağladıklarını belirtirken, Teknoloji Kaptanları Danışma Kurulu Başkanı Çağatay Sözer, her bireyin teknoloji alanında bir kaptan olabileceğini vurguladı.

Öne Çıkan Projeler

Fahri Arkan, “DeliverX” projesi ile maliyet iyileştirme alanında birincilik kazandı. Ayrıca “Engelsiz Dijital Deneyim” projesi ile müşteri etkileşimi alanında da ödül aldı. Bunun yanı sıra, “KBOT” projesi ile dijital dönüşümde ilk sırayı elde eden Serdar Çalışkan, “Boyner NOW” projesi ile inovasyon kategorisinde öne çıktı. Gökay Burak Akkuş ise yapay zeka destekli mağaza yönetim projesiyle operasyonel yetkinlikte birinci oldu. Sosyal sorumluluk alanındaki ödül ise Cihat Yediyıldız'a “Görme Engelliler Indoor Navigasyon” projesi ile verildi.

Bilişim Zirvesi kapsamında sektörlerin dijital dönüşüm sürecinde aldıkları ya da farklı iş süreçleri için geliştirdikleri başarılı aksiyonları önceliklendirmek amacıyla verilen 7. Teknoloji Kaptanları Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sonraki Haber